Uskrs nam se bliži i krajnje je vrijeme da razmislite o tome kako ćete provesti ovaj blagdan. Proljeće će već biti u debelom zamahu, obitelj na okupu i ovih par dana idealno je za pobjeći od stvarnosti te se jednostavno izgubiti. Zašto se ne bi izgubili na moru?

Opatija

Mnogo je riječi već napisano o Opatiji te se teško mogu izmisliti nove kojima bi se opisala njena ljepota. Bajna Opatija svojom će ljepotom osvojiti svakoga tko barem jednom baci pogled na nju.
Prekrasno uređeni parkovi, duga šetnica, blaga klima te fenomenalna kuhinja samo su dio iz bogate ponude grada na kojeg su padali i carevi.

Svjedok bogate i burne povijesti je i hotel Opatija, poznat s mnogobrojnih razglednica koje su obišle svijet. Ovog Uskrsa i vi ćete moći iskusiti kakav je to odmor u gradu koji je ugostio neka od najvećih imena svjetske društvene scene.

Sam hotel raspolaže s 200 soba, a hotelski restoran, koji nudi pomno odabrane specijalitete, može primiti do 400 ljudi. Svim gostima za vrijeme boravka tijekom uskršnjih blagdana osigurano je besplatno korištenje unutarnjih bazena s grijanom morskom vodom. Nakon podužeg namakanja možete se opustiti u luksuznom wellness centru te si priuštiti masažu koja će obnoviti vaše tijelo i duh. Za Uskrs se priprema bogat doručak, a za svu djecu osigurana je cjelodnevna zabava s uskršnjim zecom i mnogim igrama.



Selce

Šteta je na Selce obraćati pozornost samo tijekom ljetnih mjeseci. Stoga, ovog Uskrsa prkosite navikama i pridružite se mnogobrojnim zaljubljenicima u more i sunce. Ovaj prekrasni primorski gradić poznat je po stoljetnoj turističkoj tradiciji, prirodnim ljepotama, čistom zraku i lijepom moru.

U samom centru mjesta nalazi se istoimeni hotel, smješten uz gradsku marinu s pogledom na brojne barke koje slobodno lelujaju na morskim valovima. Hotelski salon za masažu pružit će vam toliko potreban odmor za tijelo i duh, a restorani hranu za dušu.

Tijekom Uskrsa za sve goste osiguran je bogat doručak te neizostavna šunkica s kuhanim jajima. Dane možete kratiti izležavajući se na suncu ili pak aktivnim odmorom na jednom od mnogobrojnih igrališta koja okružuju grad.

Ako niste pretjerano za natjerivanja, a ležanje na suncu vam djeluje dosadno, možete se uputiti na dugu šetnju uz prekrasno more. Nedaleko od Selca je Crikvenica, u kojoj možete posjetiti Gradski muzej, galeriju, Aquarium ili jednostavno ispijati kavu na prelijepoj promenadi.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju