U ovom hotelu u Pragu definitivno vam neće smetati buka iz drugih soba, ili sudaranje u hodniku s drugim gostima. Jednostavno, to je teoretski nemoguće, s obzirom na to da hotel ima samo jednu sobu!



Svi koji pate za apsolutnom diskrecijom, od danas na nju u potpunosti mogu računati u hotelu Tower Park Praha, koji uz mir i tišinu, nudi i nevjerojatan panoramski pogled na grad.

"Grad s tisuću tornjeva"
stoji kao na pladnju iz hotelske sobe smještene na 60-ak metara visine te pruža sretnim gostima pogled iz ptičje perspektive.

No, kako je uopće nastao hotel s jednom sobom? Prilikom rekonstrukcije ogromnog televizijskog tornja netko se dosjetio kako ne bi bilo loše da toranj, osim za emitiranje signala, posluži za još nešto, pa je tako negdje pri njegovoj sredini napravljen i luksuzni apartman koji gostima pruža teško ponovljivo iskustvo.



Luksuz je vidljiv na svakom koraku, pa tako apartmanom dominira ogromni krevet, kraj kojeg se nalazi kupaonica u kojoj gosti zasigurno provedu mnogo vremena. Jasno, tu su i ostale stvari poput mini bara, hladnjaka, aparata za kavu i ogromnog televizora.

Osim jedne sobe, hotel se još može pohvaliti restoranom, barom, ali i šansi da u njemu upišete tečaj golfa.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju