Iako nije baš "na kraju svijeta", na vrhu Mesničke ulice u Zagrebu otvara se novo mjesto za ljubitelje piva. Želite li među prvima vidjeti kako izgleda prostor koji je pet mjeseci mijenjao svoje lice sve dok nije postao Pub na kraju svijeta, dođite 15. rujna od 19 sati na otvorenje.



Zabava uz po dvije poslastice Nove runde i Zmajske pivovare, sezonsku deliciju Pivovare Medvedgrad i jedno tajno iznenađenje trajat će do jedan sat. Uz to, bit će fantastičnog vina iločke vinarije TRS, pokoje rakijice i viskija za presjeći. I to sve po akcijskim cijenama, koje će takve ostati do kraja mjeseca.

> Novi Burger Festival: Majstori grilla iz cijele Hrvatske dolaze u Zagreb

Kako bi nam omogućili prostor u kojem bismo se trebali osjećati kao u dnevnom boravku (samo opuštenije, jer netko drugi nosi čaše i pere posuđe), ekipa iz Puba na kraju svijeta nakon mukotrpnih pet mjeseci raubanja, štemanja, zidanja, ponovnog štemanja i zidanja, maljanja, rušenja, građenja i šarafljenja otvorit će vrata nove pivnice.

> Živjeli! Otvoren je novi gurmanski kutak za uživanje u vinu i domaćim zalogajima

"Uz pokoji slani ili slatki "prigrizak" i dobru glazbu, pridružite nam se da zajedno proslavimo otvorenje, krstimo točionike, šank i zahode, i da se zabavimo dugo u noć, u kasnoljetnu kišnu noć", najavlju iz puba.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju