Hotel Punat Falkensteiner na samo nekoliko minuta od mora nova je destinacija za ljubitelje prirode i udobnog smještaja. Hotel s četiri zvjezdice okružen zimzelenim parkovima smješten je na obali Krka, u idiličnom mjestu Punat. Zahvaljujući raznovrsnim sadržajima, idealan je za obiteljski odmor.

Arhitekti Duspara i Travaš puno su pozornosti posvetili odabiru boja i materijala kako bi približili uređenje hotela Park Punat mediteranskom podneblju. Tako su primjerice stropovi u restoranu načinjeni od materijala koji podsjeća na brodsku užad, a sve su boje usklađene s pastelnim mediteranskim tonovima. Njihov je cilj bio prenijeti osjećaj boravka na samoj morskoj obali u sve unutarnje prostore hotela i stvoriti pritom ugodan ambijent za savršen obiteljski odmor. Prirodni elementi, kameni zidovi, drvene podne obloge te jednostavni drveni i tkani namještaj osmišljeni su tako da budu u službi udobnosti eksterijera. Zahvaljujući posebnom obliku, sobe pružaju pogled na borovu šumu, otoke i more, a hotel se nenametljivo uklapa u prirodu koja ga okružuje.



Posebna pozornost pridaje se udobnosti roditelja i djece od samog dolaska u hotel. Dječji paket dobrodošlice, kino, kutak za bebe, vodeni svijet s dva vanjska bazena, igraonica, svijet zabave te kutak za čitanje ili surfanje internetom koncipirani su tako da svako dijete može pronaći nešto za sebe, a pritom će pomoći i animacijski tim koji jamči raznoliku zabavu i akciju. U sobama za mlade nalaze se i viseće mreže za opuštanje nakon dana na plaži.   

Nadomak hotela nalazi se šljunčana plaža nagrađena Plavom zastavom. Oni koji ne žele šetati mogu uskočiti u turistički vlakić koji vozi do željene plaže. Na kraju puntarske uvale nalazi se i plaža za pse.

All inclusive-usluga sadrži bogati buffet-doručak koji uključuje i kutak zdrave hrane, lagani ručak i večeru koja donosi delicije s jelovnika koji se svakodnevno mijenja.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju