Pizzeria Chello od samog se početka trudi na zagrebačkoj gastro sceni ponuditi nešto drugačije, a u 2017. ulaze s nekoliko noviteta. Vlasnici Darijan i Glorija Katalinić u novim receptima koriste visoko kvalitetne namirnice, uglavnom talijanskog porijekla (posebice zero-zero brašno, Polpa rajčice, mozzarella di bufala i druge), ali neke namirnice, kao što su svježe povrće i nešpricani šampinjoni, nabavljaju se u Hrvatskoj.



"Vrhunske namirnice i tanje tijesto nisu pogodni za dostavu, jer hlađenjem gube kvalitetu. Zato nove pizze serviramo isključivo u pizzeriji, na adresi Zagorska 18.", rekao je Darijan Katalinić dodajući da dosadašnja ponuda za dostavu i dostavljači i dalje ostaju, a nova ponuda upotpunjuje postojeći meni.

Glorija Katalinić najavila je otvaranje Chella na novoj lokaciji, s novom ulogom. "Bit će mali obiteljski restoran s dječjim igralištem, kutkom za dojilje i drugim zanimljivostima, ali će i dalje zadržati pizze kao osnovni proizvod. Korak prema tom cilju uvođenje je vinske karte i deserata već na ovoj, trenutnoj lokaciji, u Zagorskoj 18, kao i uvođenje mogućnosti da se, uz pizzu u dostavi, naruči i butelja vina", istaknula je Glorija naglašavajući da su gosti najvažniji kriterij, pa njihove želje nastoje ispuniti.



U provedbi ideja pomaže im udruga G.E.T. Report, koji su oduševljeno dočekali nekoga tko će sljubiti pizze i vina. "Ova ideja kuha se u mojoj glavi već nekoliko godina, još od prvog Pizza kupa koji je G.E.T. Report organizirao u Međimurju, ali smo tek sad našli dovoljno hrabru ekipu da pokrenemo tu priču. Pizza, zapravo, nije fast food, a uz kvalitetne namirnice nije niti loša hrana, takozvani junk food. Kad je to već tako, zašto vinoljupci ne bi uz dobru pizzu uživali u čaši dobrog vina? Tako smo, eto, u Chellu složili malu, ali vrlo kvalitetnu vinsku kartu", istaknuo je je Tomislav Stiplošek, predsjednik udruge G.E.T. Report.

> Jednostavan recept: Kod kuće napravite sočnu 'Chicago style deep dish' pizzu

Nove pizze i vina će biti u ponudi pizzerije Chello od sredine ožujka.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju