Little Green Bay
je ime hvarskog hotela koji se nalazi u uvali Lozna na Hvaru, a nudi privatnost za sve one koji žele 'pobjeći' od svakodnevnice. Hotel je otvoren u renoviranoj kamenoj kući, a broji 15 soba različitih veličina s pogledom na more.

Ugodan dizajn s naglaskom na pariški šik obuhvaća prirodne materijale poput drva, kamena i stakla koji se savršeno uklapaju u prirodni okoliš podcrtan mirisnim mediteranskim biljem i raslinjem, te čarobnim Jadranskim morem.



Iza ovoga hotela stoji pariška dizajnerica Julie i njezin brat Mathieu, koji su oduvijek sanjali o otvaranju intimne oaze za potpunu relaksaciju, a vjeruju u onu poznatu izreku: manje je više. Osim u privatnoj plaži, na terasi hotela možete uživati i u masažama, ali i prekrasnom pogledu.

U sklopu hotela nalazi se i pravi francuski bistro koji služi slavna jela francuske kuhinje, odnosno mediteransku hranu od lokalnih sastojaka, a sljubljuje ih s bogatom selekcijom francuskih i talijanskih vina.



Uživanje u ovome hotelu namijenjeno je osobama dubljeg džepa, s obzirom da se noćenje s doručkom naplaćuje od 2.600 kuna po osobi i danu. Ovaj je hotel predstavljen i na stranicama francuskog magazina Vogue koji ga naziva luksuznim, mirnim i prijateljskim mjestom.

Zavirite u našu fotogaleriju i opustite se uz prekrasne fotografije hotela Little Green Bay na otoku Hvaru.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju