Gastro pustolov Donal Skehan priprema drugu sezonu svojeg putopisnog serijala za Food Network koja obuhvaća europske specijalitete. Njegove destinacije su Budimpešta, Krakow, Lisabon, Amsterdam, Istanbul, San Sebastian, Stockholm, Puglia u Italiji i naša Istra.

Za potrebe emisije 'Pratite Donala' slavni je kuhar ribario Jadranskim morem s Davidom Skokom, i od njega naučio najbolji način za spremanje ribe. Marina Gaši pokazala mu je kako se sprema crni rižot, a s Danijelom Puh lutao je istarskim šumama u potrazi za najfinijim tartufima.



Domaćin Goran Zgrablić naučio ga je kako se mijese fuži i kuha žgvacet na otvorenom, te ga upoznao s ljepotama istarske malvazije. Svoju slavu 29. godina star Irac zahvaljuje širokom krugu interesa.

Iako je započeo kao pjevač i televizijski voditelj, ljubav prema kuhanju i hrani pretvorila ga je u internacionalnu gastro senzaciju koja je iznimno aktivna na društvenim mrežama i Youtube-u gdje ga sveukupno prati više od 3 milijuna obožavatelja.

Emisija o Istri iz druge sezone 'Pratite Donala' bit će emitirana sljedeće godine, a u našoj fotogaleriji možete zaviriti u dio atmosfere sa snimanja. Prvu sezonu popularnog serijala, snimanog u Vijetnamu, možete pratiti petkom od 20 sati na Food Networku.

 

A photo posted by @punkuferhr on

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju