I dok je za mnoge ispijanje kavice satima u obližnjem kafiću ritual koji se ne propušta, drugi su pak taj ritual odlučili preseliti u svoj dnevni boravak. Iako kava kod kuće obično podrazumijeva tursku kavu, uz brojne aparate za kavu na tržištu, kavu kao iz kafića možemo vrlo lako imati i kod kuće.

Neovisno o tome jeste li ljubitelji espressa ili njegovih laganijih varijanti, koliko će kava biti kvalitetna, ovisi o aparatu koji posjedujete. Ako svoj primjerak još niste nabavili, jedan krojen baš po svojoj mjeri možete pronaći u Nespressu jer oni su svoje aparate doveli na jednu potpuno novu razinu, i funkcionalnošću i dizajnom.

Mali, ali slatki

Ovaj slatkiš minijaturnih dimenzija svojom veličinom uklopit će se i u najmanji prostor. Dolazi u dva prepoznatljiva oblika kako bi zadovoljio svačiji ukus, bio on luckast ili elegantan. Ovaj kompaktni aparat unatoč svojoj veličini ne pruža nikakav kompromis kada je u pitanju okus kave. Essenza mini pravi je spoj minimalizma i kvalitete koji će svaki puta pružiti savršeni primjerak baš naše kave.

Za sve nostalgičare

Aparat Inissia malen je, lagan i jednostavan za korištenje. Ovaj aparat koji budi nostalgiju i baca u neka druga vremena dizajniran je kako bi nam svaki put iznova pružio onaj neprocjenjivi osjećaj koji nudi savršenstvo okusa u jednoj šalici kave.

Svi imamo jednog pametnjakovića

Iako se na prvu ne razlikuje mnogo od svoga prethodnika, Pixie je aparat koji pruža mnogo više nego što je na prvi pogled vidljivo. Ovaj je aparat onaj „pametni“ među ekipom.

Fura se na eleganciju

Možda najelegantniji među svim uređajima, aparat CitiZ svojim će novim dizajnom zadovoljiti sve poklonike Nespresso kave, ali i ljubitelje modernog dizajna. Kompaktnim dizajnom uklapa se u svaku kuhinju, bila ona urbana ili klasična, a zbog svojih intuitivnih ideja ističe aromu i pruža šalicu kave kao u bariste.

Vintage nikada ne izlazi iz mode

Ovaj je aparat specifičan po tome što dolazi s ugrađenim sustavom Aeroccino kako bi svi ljubitelji blagih kava došli na svoje. Integrirani mikser za mlijeko omogućuje nam da napravimo pjenu kao iz snova – punu i bogatu, a svojim retro izgledom neće razočarati ni ljubitelje estetike. Jednostavnim, ali efektnim dizajnom uklopit će se u bilo koji prostor.

Sve u jedan

Lattissima One očarava svojim prekrasnim matiranim dizajnom, kao i jednostavnošću koju pruža prilikom izrade svih napitaka na bazi kave. CitiZ&Milk nije jedina varijanta Nespresso aparata koji dolazi u paketu s dodatkom za mlijeko. Ovaj je aparat idealan za sve one koji vole blage, kremaste teksture jer uz njegovu pomoć uživat ćemo u svim oblicima Cappuccina i Latte Macchiata.

Barista u našem domu

Nespresso Atelier aparat probudit će umjetnika u nama. Uz njega mi smo ti koji se pretvaramo u pravoga baristu te možemo skrojiti kavu baš po svom guštu ili pak eksperimentirati kako bismo isprobali nešto novo. S brojnim recepturama koje su već ugrađene u uređaj, možemo uživati u toplim i hladnim varijantama kave, od Cappuccina XL, preko Latte Macchiata pa sve do hladnog frapea i Mocha kave. Svojim dominantnim, ali jednostavnim izgledom okupirat će pažnju svakog gosta, a ritual ispijanja kave pretvoriti u pravu umjetnost. Uz ovaj aparat samo je nebo granica.

Savršena ekstrakcija i bogata krema Nespresso kave probudit će osjetila za koja nismo ni znali da postoje, a jednostavne linije i elegancija, koje su lajtmotiv Nespresso aparata, svojim prekrasnim dizajnom i optimalnom veličinom uklopit će se u svaku kuhinju. Iako ne možemo čitati iz šalice, sigurni smo da će svaki kavoljubac pronaći jedan aparat baš za sebe.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju