Kako omekšati žilavo meso? Trikovi s kojima će jeftiniji komadi postat mekani i fini
Podijeli
Gulaš
Foto: Shutterstock
Toskanski gulaš
Foto: Shutterstock
Kako skuhati savršeni gulaš?
Foto: Shutterstock
Gulaš od junetine
Foto: Shutterstock
Bečki odrezak
Foto: Shutterstock
Bečki odrezak
Foto: Shutterstock
Swiss steak
Foto: Shutterstock
Odrezak
Foto: Shutterstock
Minhenski odrezak
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
0
+
0
+
0
Savršena temperatura
Znate li zašto nije dobro kuhati jaja na jakoj vatri?
+
0
+
0
+
0
Magija iz frižidera
Običan sastojak za ogromnu razliku: Trik s bjelanjkom za neobično hrskav i savršeno začinjen pečeni krumpir
+
8
+
8
+
8
Eh, da smo prije znali...
Šalabahter za blagdane: 10 trikova slastičara uz koje će vam torte i kolači biti sočni i puni okusa
1
/
9