Možete li zamisliti da spavate u hotelu koji izgleda kao da je izašao iz spota Lady Gage? E pa, upravo takvo iskustvo pruža vam jedan od najveselijih hotela u Parizu, ako ne i najveseliji. Pariški Joke hotel pravi je spoj francuskog šika i dječje razigranosti.

Hotel koji se nalazi u vlasništvu hotelskog lanca Astotel Group dizajnirao je slavni arhitekt Philippe Maidenberg, a kao inspiracija poslužile su mu uspomene iz djetinjstva iz sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Od svijetlog interijera do jedinstvenih ukrasa, ovaj suvremeni hotel natjerat će vas da se osjećate sretnima i bezbrižnima dok uživate u ljepotama Pariza. Upravo onako kako se trebate osjećati kada ste na odmoru.



Zajedničke prostorije u hotelu ispunjene su šarenilom, dječjim igračkama, knjigama i zdjelama prepunim slatkiša. Djeca, naravno ona mala, a ne oni koji se tako osjećaju, na raspolaganju imaju pravu pravcatu električnu bubu u kojoj se mogu voziti po hotelu. Primijetit ćete da su svi stolovi u hotelu isti, odnosno da im površina liči na ploču za pikado, a kao inspiracija poslužile su razne društvene igre.

U izradi namještaja korišteno je mnogo prirodnih materijala, a jako je malo plastike. Tako su svi stolovi izrađeni od punog drveta sa staklenim pločama, a stolci izgledaju kao da su transportirani ravno iz 70-ih prošlog stoljeća.

> Legendarni hotel u kojem su spavali najmoćniji ljudi svijeta

Vesela atmosfera nastavlja se u sobama koje su prepune šarenih elemenata, kao što je kolo sreće iznad uzglavlja kreveta i jastuka u raznim bojama. Sobe daju dojam da se više radi o dječjim igraonicama, a ne o sobama u kojima će odsjesti gosti na svom odmoru.

Inače, hotel ima 3 zvjezdice i sveukupno 44 sobe. Svaka od njih ima pristup besplatnom WiFi-u, ali i besplatni mini bar s bezalkoholnim pićima. Pazilo se ovdje i kod posluživanja doručka. Tako se ujutro poslužuju namirnice bez glutena, ali i proizvodi bez laktoze, sve kako bi vaš boravak u Parizu bio bezbrižan.



Hotel se nalazi u neposrednoj blizini Moulin Rougea, Montmartrea, mnogobrojnih kazališta, a svega stotinjak metara dalje autobusna je stanica s koje polaze autobusi za razgledavanje grada.

> 20 razloga zbog kojih je Pariz centar svijeta

Cijena noćenja kreće se malo ispod 600 kuna po sobi, a u tu cijenu uključen je i bogat doručak. Stoga, volite li dnevnu monotoniju razbiti šarenim bojama i nesvakidašnjim predmetima, a Pariz je oduvijek bio na vašem popisu mjesta koja morate posjetiti, onda ne trebate tražiti dalje, nego samo rezervirati datum i zabava može početi.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju