Akcijske cijene autobusnih karata ovog ljeta svim putnicima omogućuje agencija za prodaju autobusnih karata na domaćem i inozemnom tržištu GetByBus u suradnji s domaćim prijevoznicima Panturistom, Autohercom i Črnja toursom.



Posebno zanimljive linije su Panturistova Zagreb - Beč od 68 kuna, Autohercove Zagreb –Munchen od 19, Zagreb – Ulm od 30, Zagreb – Stuttgart i Frankfurt od 38, Split – Munchen od 37, Split – Stuttgart i Ulm od 48 te Split – Frankfurt od 64 kune. Črnja tours omogućuje liniju Zagreb – Budimpešta od 78 kuna.



Riječ je o ograničenoj ponudi, a neki popusti ostvarivi su samo za određene dane u tjednu ili za kupnju 14 odnosno 21 dan prije polaska. Cijene se odnose na jednosmjerne karte, a vrijede i za polaske u suprotnom smjeru. Sve dostupne linije, vozni red i popuste možete provjeriti na web stranici agencije.



Inače, agencija GetByBus spaja više od 7 tisuća gradova i nudi više od milijun kombinacija autobusnih linija koje su dostupne online. Autobusne karte tako možete kupiti bez čekanja u redu na autobusnim kolodvorima, iz udobnosti svoga doma ili putem mobilne aplikacije, a za neke linije čak ih možete prilikom ukrcaja pokazati vozaču na vašim mobitelima i tako si uštedjeti brigu oko printanja. Novosti možete pratiti i putem Facebook stranice GetByBus. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju