Na press konferenciji u organizaciji G.E.T. Reporta, u pizzeriji The Pizza House, najavljeno je proljetno izdanje Wine & Music manifestacije, na kojoj će se zagrebačkoj publici predstaviti međimurski vinari te najaviti ovogodišnje Urbanovo.

Popularna Wine & Music kušanja vina nastavljaju niz proljetnim izdanjem - u organizaciji tvrtke Eno expert, ove će subote, 22.4.2017. godine, na terasi caffe bara Petit u Petrićevom prolazu (uz Ilički neboder), međimurski vinari predstaviti svoja vina i najaviti festival Pušipela - Urbanovo.

Publici središnje Hrvatske i Zagreba, najvećeg hrvatskog grada i iznimno dinamičnog vinskog tržišta s mnoštvom vinoljubaca te njihovim gostima, svoja će vina i vinarije predstaviti: Kerman, Štampar, Dvanajščak – Kozol, Preiner, Cmrečnjak, Kocijan, Horvat, Kojter i Agromeđimurje.



Ovaj put vina izlagača gosti mogu kušati uz delicije OPG-a Perhoč, koji ima farmu jelena i muflona, a na kušanje će ponuditi: salamu od divljači, pikantnu te classic, dimljeni pršut od jelena i pikantne kobasice.  Uz uživanje u međimurskim vinima, finim delicijama i nadahnutom muziciranju dueta Small Change (koji čine vrsni glazbenici, pjevačica Ana Lovrenčić i gitarist Eduard Jimmy Matešić), posjetitelji Wine & Music manifestacije imat će priliku upoznati vinare i dobiti odgovore na svoja pitanja.

"Izuzetno smo zadovoljni što imamo priliku predstaviti Urbanovo zagrebačkoj publici, jer je Zagreb naše veliko tržište i bilo bi nam drago kad bi Zagrepčani posjetili Urbanovo - kako festival Pušipela, tako i Dane otvorenih podruma i druge dijelove programa.", rekao je David Štampar, predsjednik Društva međimurskih vinara i vinogradara Hortus Croatiae. Program Urbanovog i druge informacije o festivalu mogu se naći na web stranici www.urbanovo.hr.

Wine & Music Zagreb s temom "Urbanovo" održat će se ove subote, 22.4.2017. od 19-22 sata u Petrićevom prolazu. Cijena ulaznice od 100 kn uključuje Wine&Music čašu i degustacije. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju