U duboku posudu za pečenje razbijte dva jaja i ulijte pola velike šalice mlijeka. Posolite i dodajte cimet, a u smjesu možete umutiti i ekstrakt vanilije. Sve zajedno dobro promiješajte. Kruh narežite na deblje kriške, ubacite ih u posudu i pustite da se namaču dok ne ''popiju'' svu tekućinu.

Najbolje bi bilo da iskoristite kruh star dan-dva.

Pohani kruh - 6 Hrana i piće 7 pogrešaka zbog kojih nam pohani kruh ne uspijeva onako kako želimo

Kruh prepržite na malo maslaca u tavi. Za svaku stranu trebat će vam dvije do tri minute. Nakon toga stavite kruh u pleh i pecite ga u prethodno zagrijanoj pećnici 10 do 15 minuta na 200 Celzijevih stupnjeva.

Kad je gotovo, izvadite i uživajte u tostu kakav još niste jeli! U videu na YouTubeu pogledajte kako se priprema ovo jelo od starog kruha.


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju