Tema: #blagdani2016

Slasna fantazija: Recept za krumpir punjen sirom i zapečen sa špekom

1.9.2016
Krumpir sa slaninom

Ukusan obrok možete napraviti i od 'običnog' krumpira. Pogotovo ako ga sljubite sa sirom i slaninom.

Kralj mesa! 3 najbolja načina za spremanje svinjskog lungića

14.3.2016
Svinjski lungić

Svinjski file, pisanica i lungić nazivi su za najfiniji dio ove životinje, koji se još naziva i lažnim biftekom. Naučite ga spremati na najbolji način kako biste uživali u maksimalnom okusu.

7 genijalnih ideja za novogodišnji jelovnik

29.12.2014
Prijedlozi za novogodišnji jelovnik - 7

Organizirate doček Nove godine u svojem domu? Evo vam nekoliko praktičnih ideja za pripremu hrane koju će vaši gosti moći jesti jednom rukom, dok drugom drže čašu omiljenog napitka i nazdravljaju 2016. Olakšajte si spremanje dan kasnije, pa hranu poslužite uz ove savjete. Zapamtite: čačkalice i štapići za ražnjiće vaši su najbolji prijatelji!

3 najveće greške kod kupnje pjenušca za Novu godinu

24.12.2014
Pjenušac - 1

Kakav bi to bio doček Nove godine bez čaše pjenušavog vina? Oni koji preferiraju šampanjce, odnosno pjenušce iz francuske pokrajine Champagne, odlučuju se za dobro poznate robne marke poput Dom Perignona, Piper Heidsiecka i Veuve Clicquota. Svi ostali snalaze se s ponudom kako znaju i umiju...

Nova francuska salata: Zaboravite na puricu i odojka!

19.12.2014
Francuska salata

Francuska salata je nezaobilazan sastojak svakog blagdanskog stola. Ove godine probudite u sebi kreativnog eksperimentatora, pa je pokušajte oplemeniti s novim okusima i namirnicama. Uz naše savjete toliko ćete iznenaditi svoje ukućane, da nitko neće htjeti jesti puricu s mlincima i odojak.

Hrskave čokoladne kuglice koje i najveći amater može napraviti

22.12.2015
Ferrero Rocher

Priprema ove slastice vrlo je jednostavna, najveći problem je zadržati disciplinu i pokušati ne pojesti cijelu smjesu prije nego li oblikujete kuglice...

Osnovni recept za mlince chefice Ane Grgić

15.12.2015
Mlinci

Mlinci su neizbježan dio blagdanskog stola u prosincu. Riječ je o tankim komadima tijesta, koji se 'fure' u vrućoj vodi, miješaju s toplim umakom od pečenja, te poslužuju uz perad. Naučite kako ih pripremiti sami kod kuće po receptu chefice kuhinje hotela Esplanade.

Doček Nove godine u Dubrovniku od 225 do 7500 kuna

28.12.2016
Dubrovnik

Tko želi dočekati Novu godinu u Dubrovniku, to će morati i platiti. Cijene smještaja se kreću od prihvatljivih dvjestotinjak kuna u privatnom smještaju do sedam i pol tisuća kuna za jednu noć u ekskluzivnim hotelima.

punkufer.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice punkufer.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice punkufer.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se