Hrvatska

Aviorevolucija u Lijepoj Našoj? Letite po Hrvatskoj za 139 kuna

16.2.2017
Avion Hrvatska

Kako vam se čini ideja o ranoproljetnoj šetnji Stradunom? Obići sva mjesta na kojima se snimao "Game of Thrones"? Ili jednostavno saznati kakva je to kava od 40-ak kuna? Sve to možete u jednom danu, ako se uputite na let iz Rijeke prema Dubrovniku.

Bijelo zlato Paga: Zbog njega se ratovalo, ali i dobro živjelo

16.2.2017
Solana Pag - 6

Zbog soli su Pažani često ratovali, ali su zbog nje i dobro živjeli. Bijelo zlato i danas je jedan od važnijih proizvoda s otoka, ali i turistički potencijal koji svake godine privlači sve više posjetitelja.

Odmor u Istri i na Kvarneru: 3 idealna mjesta za bijeg od stresa

10.2.2017
Veli Lošinj

Fitness & Health programi grupne su vježbe iz sustava Les Mills, koje su osmislili vodeći stručnjaci iz područja sporta, fitnesa, medicine i plesa. Ove vježbe osmišljene su tako da vas pokrenu, motiviraju i na kraju daju rezultate vidljive na tijelu.

Trzavice na otoku: "Donose svoje vino, odojka i zastavu"

13.2.2017
iOtok - 7

Pratite tjedne dokumentarne priče u kojima možete vidjeti kako izgleda život zimi na Biševu. Gledateljima će na iotok.eu biti dostupne i brojne fotografije, tekstovi i audio snimke Biševa...

Čuvar blaga kojeg se isplati posjetiti kada ste u Karlovcu

10.2.2017
Franjevački samostan Karlovac - 2

Danas u sklopu samostana djeluje i Franjevački muzej. Muzejska zbirka sastoji se od mnoštva slika, od kojih se posebno ističu one iz 16. i 17. stoljeća. Uz oltarne skulpture, u zbirci se čuvaju i liturgijsko posuđe, svijećnjaci te slični predmeti nastali u obrtničkim radnjama diljem Europe.

Povijesno mjesto u Zagorju u kojem se skrivao i Rikard Lavljeg Srca

6.2.2017
Selo Bela u Hrvatskom zagorju

Mjesto Bela poznato je po dva dvorca, a prvi, Bela I., možete kupiti za 5 milijuna kuna. Uz njega ćete dobiti i prekrasan perivoj koji ga okružuje.

"Ovdje ti treba barem par od svega, ako ti se nešto pokvari..."

6.2.2017
iOtok - 2

Pratite tjedne dokumentarne priče u kojima možete vidjeti kako izgleda život zimi na Biševu. Gledateljima će na iotok.eu biti dostupne i brojne fotografije, tekstovi i audio snimke Biševa...

Valentinovo uz more: Provedite vikend u Trogiru

2.2.2017
Trogir - 5

Trogir je jedan od onih gradova koji će vas oduševiti na prvu i kojem ćete se uvijek rado vraćati. Ovaj grad kao da postoji oduvijek.

Najočuvaniji u Europi! 3 stvari koje niste znali o Kopačkom ritu

2.2.2017
Kopački rit

Zbog predrasuda da su prljava i izvor bolesti, močvarna su područja godinama bila devastirana iako je riječ o najproduktivnijim ekosustavima na planetu i treba ih zaštititi.

Maškare, ča mogu maškare: Idemo na karneval

1.2.2017
Karneval u Rijeci - 2

Riječki karneval svake godine posjeti oko 10 tisuća sudionika i čak 10 puta više gledatelja. I ove će se godine karneval sastojati od dva glavna događaja: Dječje (18. veljače) i Međunarodne karnevalske povorke (26. veljače).

punkufer.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice punkufer.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice punkufer.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se