Neodoljiv šarm i pogled na prirodne ljepote povijesnog istarskog gradića Novigrada predstavljaju idealnu pozivnicu za posjet restoranu Navigare koji se smjestio u jednoj od najljepših marina na Jadranu - Marini Nautica u sklopu istoimenog hotela.

Uz intimnu atmosferu restorana i jedinstvenu a la carte ponudu, koja čini savršen spoj mediteranske, istarske i moderne svjetske kuhinje, doživjet ćete gurmanski užitak u koji ćete se zaljubiti.

Za bogatstvo okusa vrhunski pripremljenih delicija koje se ovdje mogu kušati zaslužne su autohtone namirnice Istre, kao što su divlje šparoge, uvijek svježe jadranske školjke, tuna i riba, kozji sir, domaći pršut te neodoljivi tartufi.



Svako jelo prezentirano je na impresivan način, dok atmosferi pridonosi i stilski uređeni interijer toplih boja te elementima od drveta. Tu je i čarobni kamin, pod čijim se okriljem pripremaju najukusnija jela, a za potpuni gastronomski doživljaj nudi se i pomno selektirana vinska karta vrhunskih vina.

Kako bi posjet Novigradu uistinu bio potpun i prepun uspomena, svakako treba posjetiti i prostrani Wellness & Spa centar hotela Nautica, koji svojim cjelovitim pristupom obnovi tijela i duha pruža svojim klijentima potpunu relaksaciju i revitalizaciju.

Zavirite u fotogaleriju i pogledajte što nudi restoran Navigare u Novigradu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju