U drugoj sezoni tv serije ovaj pustolov pokušat će izmaknuti najvještijim autohtonim lovcima u Mongoliji, na Novom Zelandu i drugim zabačenim dijelovima svijeta.

Druga sezona tv serije 'Lov na čovjeka s Joelom Lambertom' stavlja na kušnju ovog pustolova i njegove tehnike preživljavanja u divljini. Umjesto najelitnijih svjetskih vojnika, ovoga puta za njim tragaju autohtoni lovci poput mongolskih nomada i maorskih ratnika.

Pravila igre su ista: nakon što je ostavljen na udaljenom dijelu svijeta s osnovnim paketom za opstanak, kantom vode i nekoliko zamki, Joel ima 36 sati da stigne do unaprijed određene točke ekstrakcije.

I sve to dok su mu protivnici stalno na tragu te odlučni dokazati da su upravo oni taktički prvaci. Iz tropskih močvara do smrznutih planinskih vrhova, Joel mora navigirati kroz izazovan teren, kako ne bi bio uhvaćen.



Svakoga tjedna Joel će pokušati pobjeći drugoj skupini lovaca – maorskim ratnicima na Novom Zelandu, nomadskim lovcima u Mongoliji, skupini obučenoj za preživljavanje u šumama Floride.

Pokušao je pobjeći i jedinici državne policije koja operira na granici između Sjedinjenih Američkih Država i Meksika, posebno istreniranim lovcima u Škotskoj i psima tragačima šerifovog ureda Aiken u Južnoj Karolini.

>> 5 turističkih aranžmana od kojih će vam se slediti krv u žilama

Druga se sezona serijala 'Lov na čovjeka s Joelom Lambertom', sastoji od 7 epizoda u trajanju od 60 minuta, a premijerno se prikazuje na Discovery Channelu od 6. rujna s početkom u 21 sat.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju