Na ulazu u eko-etno selo Humac i na nadmorskoj visini od 350 metara smjestila se lijepa kamena kuća za odmor. U potpunosti je obnovljena, a nalazi se 10 kilometara od Jelse na Hvaru.

Svega desetak minuta je udaljena od prekrasnih plaža, a pruža zapanjujući panoramski pogled na otok Brač, Zečevo, Vrbosko i Starogradski zaljev, te osigurava uživanje u spektakularnom zalasku sunca.

Ovdje vam su vam na raspolaganju četiri sobe s kupaonicama, dnevni boravak s kaminom, opremljena kuhinja i lijepi vrt sa sezonskim voćem. Zagrijati se i uživati možete i u vanjskoj kadi s lijepim pogledom. Iako je riječ o pitoresknom mjestu ruralne arhitekture ovdje neće zaobići "povlastice“ modernog svijeta poput Wi-Fija. 



Idealno je mjesto za osobe željne mira, tišine i stapanja s prirodom. Domaćini će vam posuditi bicikle i potaknuti vas da istražite nekadašnje pastirsko nasilje osnovano u 17. stoljeću koje je isprepleteno starim kamenim kućama, uskim ulicama, netaknutom prirodom i lavandom koja se tu uzgaja od 1950. godine.

Iz ovog eko-etna sela organizira se i posjet Grapčevoj špilji, jednom od najvažnijih pretpovijesnih nalazišta na Mediteranu.

Kuća odjednom može primiti sedam gostiju, a iznajmljuje se po cijeni od oko 1000 kuna po danu.

Zavirite u fotogaleriju i odmorite oči na umirujućim prizorima eko-etno kuće u Humcu na Hvaru. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju