Zavirite u luksuzni hotel Cipriani u centru Venecije u kojem je veliki George Clooney izdao sve nas neženje i potpisao taj papirić o doživotnoj ljubavi s odvjetnicom Amal Alamuddin.



Venecijanski hotel Cipriani sastavni je dio poznatog hotelijerskog lanca Belmond, a nalazi se nedaleko od trga Sv. Marka na otočiću Giudecca u centru ovog magičnog talijanskog gradića. Do njega možete doći isključivo putem venecijanskih kanala, odnosno uz pomoć gondola i dugih vodenih prometala.



Za noćenje s doručkom ovdje treba izdvojiti oko 8000 kuna po osobi, a ono uključuje sav uobičajen luksuz dostojan (holivudskih) kraljeva: od glamuroznih soba i apartmana, vrhunske kulinarske ponude do klasičnog wellnessa. Dakako, okruženi ste čarobnim vrtovima hotela, kao i prekrasnom panoramom Venecije.

Jedan od najpopularnijih turističkih portala Trip Advisor, o Ciprianiju govori samo u superlativima. Iako je tek na 25 mjestu od 380 recenziranih venecijanskih hotela, sakupio je četiri i pol zvjezdice, a gle čuda – do kraja studenog je – popunjen! Lokacija i urednost su ocijenjeni maksimalnim brojem bodova, dok se gosti najviše tuže na cijenu.



Pa ako vam je do cijene, dragi moji, idite u hostele, ili na Airbnb, o kojem smo nedavno pisali, ali ako želite biti tamo gdje je odsjeo jedan od najpoznatijih svjetskih glumaca prve bračne noći – prijavite se ovdje!

U našoj fotogaleriji otkrijte djelić njegovog neodoljivog talijanskog šarma.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju