Dobili ste na lotu? Naslijedili bogatstvo od rođaka iz Australije? Ili ste pak jednostavno, bezobrazno bogati? U tom slučaju razmislite o ovom aranžmanu, koji stoji gotovo milijun kuna!

Kompanija Four Seasons poprilično je popularna među svjetskim bogatunima otkad se pojavila na tržištu prije 4 godine. Njihovi aranžmani se sastoje u tome da vas ukrcaju u luksuzni Boeing, osiguraju skupe hotele i dobru zabavu te vas vode po svijetu.

Tako su nedavno objavili i novi program, nazvan World of Adventures. Odnosi se na 2019. godinu, a unatoč visokoj cijeni, prvi paket putovanja planuo je prilično brzo.

Program putovanja je najbolje opisati kao čisti luksuz. U ovoj turi koja će trajati 24 dana u jesen sljedeće godine, sretnici će obići osam zemalja na ukupno četiri kontinenta. Iz Seattlea će poletjeti za nekadašnju japansku prijestolnicu Kyoto, a put zatim nastaviti prema Baliju, Sejšelima, Ruandi, Marakešu, Bogoti te otočju Galapagos. Na kraju će putovanje završiti u Miamiju.

Ovo zadovoljstvo stoji ravno 143,500 dolara i to je cijena po osobi ukoliko putujete u paru. Ako se odlučite na solo putovanje, potrebno je nadoplatiti još 14,300 zelembaća.
Iako se neke destinacije i ne čine toliko posebnima, letovi su i više nego „vau“. Leti se privatnim avionom koji ima 52 mjesta i sav mogući luksuz, pa ako želite u njemu prileći, u san ćete utonuti prekriveni kašmirskom dekom sanjajući na jastuku od guščjeg perja.

Što više zaključiti nego, kako je lijepo biti bogat.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju