Razmišljate o odmoru u jednoj od najvitalnijih kontinentalnih destinacija Hrvatske? Preuzmite svoj primjerak besplatnog turističkog vodiča "Međimurje" i saznajte što vas sve očekuje u županiji između Mure i Drave.

Međimurje je poznata kao najmanja županija u Hrvatskoj. No, ono je puno više od toga. To je dom brojnim kulturnim i prirodnim atrakcijama, ljudima koji su stoljećima stvarali i pisali bogatu povijest regije još od doba velikaške obitelji Zrinski te regija koja je danas poznato odredište za aktivan odmor. Međimurje svakom turistu ima zaista mnogo toga za ponuditi, a upravo je to ono što turistički vodič prikazuje.



Vodič sadrži i brojne korisne informacije kao što su važni brojevi telefona, popisi restorana i prijedlozi tradicijskih jela, informacije o turističkim atrakcijama, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima te preporuke smještajnih kapaciteta, a tu su i brojne ideje za izlete, kao i savjeti kako najkvalitetnije provesti vrijeme u Međimurju.

Vodič je izdan u suradnji s LifeClass Termama Sveti Martin, Turističkom zajednicom Međimurske županije, Turističkom zajednicom općine Sveti Martin na Muri, a dostupan je na hrvatskom i njemačkom jeziku. Dostupan je potpuno besplatno za preuzimanje s interneta te u tiskanom obliku u turističkim zajednicama diljem županije, kao i u LifeClass Termama Sveti Martin, najvećem turističkom objektu u regiji.

Vodič je samo jedan od proizvoda Marketing agencije SCRIBO PR iz Čakovca koja iza sebe ima već nekoliko sličnih publikacija te turistički portal www.vikendmanijaci.com na kojem možete saznati sve što vas zanima o kvalitetnim putovanjima u vlastitoj organizaciji.

Svoj primjerak turističkog vodiča možete preuzeti ovdje.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju