Regent apartman prostirat će se na fascinantnih 360 m2 površine, i predviđen je za dvije osobe. Apartman će imati vlastiti spa kutak, saunu i parnu kupelj.

U njemu će se nalaziti dvije spavaće sobe, jedna sa staklenim zidovima i dnevnim boravkom, u kojem će biti Stenway Arabesque piano kojeg je dizajnirala slavna Dakota Jackson. Još samo fali frajer iz 50 nijansi sive da zasvira Chopina, i ugođaj je savršen - još da uplovljavate u Dubrovnik, ahhh...

Apartman će se nalaziti na samom vrhu borda i imati pogled na palubu i vanjski, staklom ograđeni dio za sjedenje, koji će se protezati oko cijelog apartmana.

Na brodu će se nalazi tri različita restorana. Klasični steak house i dva restorana s ponudom jela iz svih dijelova svijeta koji će varirati ovisno o danima.

Gosti na ovom brodu, morat će biti malo dubokog džepa. Noćenje za jednu osobu u Regent apartmanu u vrijeme prve plovidbe stajat će 42. 799 funti po osobi, odnosno nešto malo manje od 500.000 kuna. Ali kad samo zamislite face vaših zavidnih prijatelja kad im pokažete fotografije...

Što je sve uključeno u ovu cijenu? Let avionom iz mjesta stanovanja do polazišne luke, neograničeni izleti na obalu, besplatan internet, jedna noć privikavanja prije plovidbe, kao i neograničeno piće svakog dana. Ako ste stvarno zagrizli, detalje potražite na ovom linku, i mirno vam more!



 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju