Zamislite da možete otići na krstarenje koja traje gotovo četiri mjeseca, a pri tome posjetite tridesetak zemalja? E, pa upravo takvo pojavilo se u ponudi jedne turističke kompanije, a uz nedostatak vremena, jedini problem mogla bi vam biti cijena od otprilike 100 tisuća kuna!

Nekim je ljudima zov putovanja i lutanja uokolo prejak, ali zbog nedovoljnog budžeta baš i ne mogu otići svugdje. S druge strane, neki imaju 17 tisuća dolara viška (oko 108 tisuća kuna) koje mogu potrošiti na bilo što. A za one sretnike koji imaju novca i vole putovati kompanija MSC Cruises uvrstila je u ponudu krstarenje koje traje ravno 119 dana!

Put kruzerom odvest će vas u 32 razne zemlje i 49 destinacija, prilikom kojih ćete moći isprobati i neke zanimljive stvari kao što su ronjenje u laguni i jahanje slonova. Nije loše, da bar imamo stotinjak komada najveće kunske novčanice viška...



Put započinje u Kolumbovu gradu Genovi, odakle se kreće za Srednju Ameriku. Nakon toga na red dolazi Zapadna obala sa zaustavljanjima u Los Angelesu, San Diegu i San Franciscu, zatim se prelazi Tihi ocean i kreće put Australije i duž Indijskog oceana. Naravno, putem stajete u atraktivnim gradovima i državama kao što su Melbourne, Barcelona, Singapur, Bora Bora...

U svakoj destinaciji prosječno se provede 13 sati, ali to je samo prosjek jer se u nekima ostaje i po nekoliko dana. Jasno, ni na brodu vam neće biti dosadno, jer imate na raspolaganju 11 barova, 4 restorana, diskoteku i ostale vidove zabave.

Ako još uvijek nemate novca, dobra je vijest da krstarenje neće započeti prije siječnja 2019. godine, pa još uvijek imate vremena osvojiti jackpot ili se baciti u "gadnu" štednju.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju