Kako bi bilo pobjeći od svakodnevice i izgubiti se u nepreglednim prostranstvima borove šume, istraživati prirodu i udisati svježi zrak? Idealno, zar ne? Pa zašto onda ne biste ove jeseni krenuli u malo istraživanje Gorskog kotara, točnije Delnica i njihove okolice? Savršeno mjesto za bijeg od gradske vreve, vikend odmor ili za romantični bijeg u dvoje.

Centar Delnice

Wellnes uživancija za dvoje u samom centru Delnica. Centar Delnice raspolaže smještajem u jednokrevetnim, dvokrevetnim i višekrevetnim sobama te apartmanu, ukupnog kapaciteta 21 ležaj. Sve sobe opremljene su TV-om, WiFi pristupom i zasebnom kupaonicom. Ujedno je moguć i smještaj za kućne ljubimce. Uz smještajnu ponudu objekt raspolaže i s mogućnošću relax masaže kojom ćete se osloboditi toksina i nagomilanog stresa i na kraju opustiti i uživati.

Hiša Briški

Apartman koji se nalazi u prekrasnoj prirodi i u neposrednoj blizini jednih od najboljih goranskih restorana nudi vam savršene uvjete za bijeg i opuštanje. Trosobni apartman savršen je za ekipu od 9 osoba, idealan za proslavu rođendana ili bijeg u prirodu. Delnice su najveće naselje Gorskog kotara, smještene na nadmorskoj visini od 698 metara, ujedno i najviši grad u Hrvatskoj. Klimatsko lječilište, svojevrsni epitet koji ih prati, pravi su razlog ako vas muče zdravstveni problemi i treba vam puno svježeg zraka i mira da se odmorite. Hiša Briški savršena je za vikend odmor i bijeg u prirodu.



Kuća Bruno


Kako bi bilo da svoj posljednji ovogodišnji odmor provedete u drvenoj kući okruženoj zelenilom, životinjama i netaknutom prirodom? Kuća Bruno okružena je 40 godina starim gorskim jelama i šumom, što čini idiličnu atmosferu tijekom zime za bijeg od gradske svakodnevice. Uživajte u miru, svježem zraku, pjevu ptica i osjetite što znači biti dio prirode. Kuća sadrži zasebni prostor za zabavu gostiju u prizemlju s opremom za raznovrsne aktivnosti kao što su stolni tenis, pikado i badminton. Dođite u Gorski kotar, sjedinite se s prirodom i opustite se u društvo sebi dragih ljudi.

Apartman Ružić

Apartman Ružić smjestio se u neposrednoj blizini klizališta, sanjkališta, skijališta, bazena, biciklističkih staza, rijeka, jezera, planina, spilja, ma mogli bi tako nabrajati do jutra. Jedno je poznato, smješten je na lokaciji koja vam nudi mogućnost za bavljenjem mnogim aktivnostima. Pregršt mogućnosti neće vam dati previše vremena za izležavanje, ali ćete zato provesti jako puno vremena na svježem zraku i okruženi pitomom prirodom.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju