Još uvijek ne znate odgovor na sve češće pitanje gdje ćete provesti najluđu noć u godini? Bez brige niste jedini i sigurni smo da ima još puno njih koji će odluku donijeti u zadnji tren. No, kako ne biste ostali bez željene zabave i Silvestrovo proveli doma ispred televizora, možda bi bilo bolje malo razmisliti i na vrijeme rezervirati mjesto u željenom restoranu ili hotelu. Mi vam zato pronalazimo najbolje novogodišnje ponude, a Crno Jaje nepresušan je izvor inspiracije i informacija.

Trenutno nam je za oko zapala ponuda u hotelu Medena u mjestu Seget Donji, koji se nalazi samo 4 kilometra od Trogira. Cjelokupni kompleks hotela prostire se na površini od 60 hektara, a veći dio te površine čini borova šuma, koja daje posebnu čar cijelom resortu. Iako se na prvi pogled čini da je hotel usamljen, bez drugih hotela ili građevina u blizini, što i nije tako loše, to zapravo nije tako. Laganom šetnjom kroz borovu šumu doći ćete do šetnice koja će vas dovesti do središta ribarskog sela Seget Donji.

Novogodišnja ponuda

Kako ove godine doček pada na vikend, nažalost nema spajanja radnih dana, tako je novogodišnja ponuda bazirana na dva ili tri noćenja. Oni koji će se odlučiti za tri noćenja, mogu očekivati dobru zabavu već u petak 30. prosinca, kada vas očekuje tango večer s autohtonom mediteranskom večerom. Tako ćete u petak imati jedinstvenu priliku uživati u plesu i biti dio jednog od najvećih salsa-latin miks partya. Oni koji ne znaju plesati, mogu sudjelovati na radionici latino plesova gdje će, uz stručno osoblje, naučiti osnovne korake. Kao kraj slijedi latino miks plesni party.

A za doček nove 2017. godine priređen je neviđeni party. Uz dobru glazbu tu je i fenomenalna hrana koja će vas držati budnima do kasno u noć. Svi ljubitelji dobre spize moći će birati između dva menija: mesnog i ribljeg. Kraljica mesnog menija bit će patka, kojoj će prethoditi pašteta od pršuta i tartufa, tatarski biftek i carpaccio od juneće pisanice. Ribljim menijom vladat će, naravno, riba. Počet ćete s paštetom od tune i mariniranih dimljenih kozica, preći na carpaccio od hobotnice i gustu riblju juhu, a kao glavno jelo poslužit će vam medaljone od grdobine u umaku od tartufa s domaćim njokima. Svim gostima osigurana je čaša pjenušca u ponoć. Za dobru zabavu i veselu atmosferu pobrinut će se Latino band.



Treći dan, odnosno prvi dan u novoj godini, moći ćete provesti u miru i istraživanju hotela i njegove okolice. Sve do večeri kada samo za vas opet pripremaju slasnu riblju večeru s pregršt ribljih specijaliteta. Prednost ove ponude je u tome što će vas tretirati kao VIP gosta, te ćete sami moći birati za kojim stolom ćete sjediti na dočeku, kako vas nitko ne bi ometao i kako bi vam doček, u društvu vama dragih ljudi, prošao u zabavnom i veselom tonu. Svi kupci ove ponude dobit će i srećku za loto u kojem mogu osvojiti brojne bogate nagrade.

Oni koji se žele opustiti samo tri dana, mogu odabrati opciju od dva noćenja te odlučiti koje dvije noći će provesti u hotelu Medena. Izbor novogodišnjih jela je isti, a isto tako zabavljat će vas Latino band i Željko Krušlin Kruška.

Dame, neovisno o tome koji paket izaberete, ne morate brinuti o svojoj frizuri. Za sve vas, frizerski salon koji radi u sklopu hotela pripremio je 20 posto popusta za novogodišnju večer, a isto tako možete uživati u mnogobrojnim masažama s istim popustom.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju