Donatorska večera Dubrovnik FestiWine Gala održava se u četvrtak, 20. travnja u hotelu Dubrovnik Palace s početkom u 20 sati. Prihod je namijenjena usavršavanju i edukaciji mladih talenata u sljubljivanju vina i hrane.



"Naš je cilj motivirati i ohrabriti mlade ljude koji godinama naporno ulažu u svoje znanje i edukaciju, a kako bi na početku svoje kulinarsko vinske pustolovine imali priliku učiti od vodećih stručnjaka i dodatno se razvijati. DFW stimulira vrijedne i ambiciozne mlade ljude, jer želja nam je da upravo mladi kuhari i konobari željni novog znanja i iskustva, kroz program FestiWineChallange-a, uz mentorstvo renomiranih chefova, donesu u grad nove vještine, nove kreacije i podignu letvicu kvalitete u ugostiteljskoj ponudi", naglasio je župan Dobroslavić u ime Dubrovačko neretvanske županije, idejnog začetnika i organizatora Dubrovnik Festiwinea, koji se održava već četvrtu godinu zaredom.



Nakon gostovanja Zdravka Tomšića i Tomaža Kavčiča, Dubrovnik FestiWine pozdravlja chefa Fabricia Vežnavera, vlasnika i kuhara restorana Pergola iz Savudrije. Chef Vežnaver udružit će se s domaćinom, konavoskim chefom i pjesnikom Petrom Obadom iz Jadranskih luksuznih hotela te će zajedno kreirati meni inspiriran vinima, dobitnicima nagrada prošlogodišnjeg Dubrovnik FestiWine Trophy. U stvaranju kreativnih delicija, pridružit će im se prošlogodišnji dobitnici stipendije Dubrovnik FestiWine Challenge, Đuro Kravić i Tihomir Antunović.



Cijena
DubrovnikFestiWine Gala večere iznosi 650 kuna po osobi te uključuje piće dobrodošlice, gala večeru od 7 sljedova jela, pažljivo sljubljenih s pobjedničkim vinima, uz prigodni edukativno-glazbeni program.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju