Zagreb u zadnjih nekoliko godina proživljava pravi gastronomski procvat, a od ove jeseni centar grada postao je bogatiji za još jednu nezaobilaznu destinaciju.

Već dobro poznato odredište ljubitelja egzotičnih okusa, Wok'n'walk, čiji je koncept poslovanja do sad uključivao samo naručivanje za van, dobio je novu adresu. Naime, u neposrednoj blizini mnogima omiljenog Evergreen sushi bara, na adresi Ilica 60, moći ćete u miru pojesti svoje ukusno jelo iz woka, u novootvorenom prostoru koji odiše minimalizmom i elegancijom, obogaćen prirodnim elementima i bojama te drvenim namještajem.



Majstori tradicionalne kineske kuhinje s dugogodišnjim iskustvom, Yao Pan Deng i Fan Fan Yao i dalje će pripremati svoja jedinstvena jela kao što su: rezanci s junetinom i brokulom, patka u szechuan umaku te wok s kozicama i brokulom. Ono što Wok'n'walk jela čini neodoljivima su najkvalitetnije namirnice, koje se svakodnevno nabavljaju od domaćih proizvođača. Jedna od posebnosti ovog mjesta svakako je i mogućnost dostave koja obuhvaća centar i Trešnjevku, a uskoro će biti dostupna i na Jarunu i Novom Zagrebu.

Uz telefonsku narudžbu na broj 099/7761163, dostava se može naručiti i direktno putem službene web stranice, gdje se, uz narudžbu, mogu osvojiti i vrijedne nagrade. Ne sumnjamo kako će ovaj šarmantni kineski bistro svojim novim izdanjem nastaviti osvajati srca i nepca svojih obožavatelja, ali i onih koji će to tek postati.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju