Villa Thalassa
je draguljčić u ponudi hvarskih vila koja se smjestila u uvali Rosohotnica kod mjestašca Basina na sjevernom dijelu otoka. Ovaj dio Hvara turisti još uvijek nisu otkrili u velikom broju, pa nudi miran odmor uz savršeno kristalno more.

Mediteranska vegetacija okružuje imanje koje se prostire na 2.500 četvornih metara, te vilu izgrađenu 2000. godine koja pokriva 210 četvornih metara.

Vila obuhvaća tri spavaće sobe, tri kupaonice i modernu kuhinju no središnjim dijelom dominira prostrana dnevna soba sa staklenim zidom koja pruža spektakularni pogled na terasu i okolinu, te zbog kojeg imate osjećaj kao da sjedite na otvorenom čak i kada se nalazite ispod krova.



Tijekom ljeta iz dnevne sobe možete izaći direktno na plažu, a tijekom hladnijih mjeseci sklupčati se ispred kamina uz dobru knjigu ili film. U njezinom sklopu nalazi se stol za objedovanje za šest osoba, dva udobna kauča, kutak za odmor i čitanje.

Prostor je uređen prirodnim materijalima poput drva i kamena te visokokvalitetnih tkanina u modernom stilu s natruhama shabby bohemian chica, a opremljen je svim kućanskim aparatima i pomagalima koji će vam zatrebati tijekom odmora.



Do kuće vodi asfaltirani put, a sadrži i dva privatna mjesta za parkiranje automobila. Po želji možete unajmiti i brod od vlasnika vile te s njime istražiti okolicu, ili čak svratiti do susjednog Brača.

Villu Thalassu možete unajmiti po cijeni od 3.300 eura, a više informacija saznati preko  internetske stranice Villashvar.com.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju