Ako svoju bolju polovicu želite iznenaditi zbilja nečim nesvakidašnjim za Valentinovo, ARCOTEL Allegra priprema pravu poslasticu. Večeru u potpunom mraku.

Kušajući jelo bez osjetila vida, otkrit ćete kako se zbog toga izoštravaju ostala osjetila: okus, njuh, dodir i sluh. Više ćete obraćati pozornost na arome, mirise, teksture i temperaturu hrane, zvukove za stolom, vlastite i tuđe kretnje i položaj u prostoru...



Večera u mraku svjetski je hit koji se sada nudi i u hrvatskoj verziji u Arcotelu Allegra. Nakon okupljanja u hotelskom Joe's Baru, parovi ulaze u restoran Radicchio koji je u potpunom mraku. Pritom ostavljaju mobitele, satove i ostale gadgete kojima bi mogli osvijetliti prostor, a snalaze se uz pomoć konobara koji nose posebne naočale za vid u tami.

Svaki par odabire tajanstveni mesni ili riblji meni. Na stolovima su, osim posuđa i pribora za jelo, vlažne maramice za brisanje te papir i olovka za igre koje se izmjenjuju sa slijedovima jela: predjelo – nacrtaj partnera – glavno jelo – pogodi što je na tanjuru – desert – pokušaj točno zbrojiti kovanice... Najuspješniji par u igrama osvaja nagradu.

Nakon Valentinova, večera u mraku održat će se i 17. i 18. veljače. Večera traje otprilike dva sata, a maksimalan broj osoba je 12 parova.

Svoje mjesto možete rezervirati pozivom na broj 01/4696-040, a više informacija pogledajte na službenoj stranici ili Facebooku.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju