Terme Sveti Martin pripremile su paket aktivnog i zdravog odmora. Saznajte što vam tamo očekuje, okupite svoje najmilije i zaputite se u prekrasno Međimurje.

Probudite se u hotelu ili apartmanu

Prenoćite u hotelu Spa Golfer 4* u luksuzno uređenoj sobi za 443 kune. Hotel okružuju zeleni horizonti golf terena te međimurskih vinorodnih brežuljaka, dok unutrašnjost odiše suvremenim dizajnom i elegancijom.

Komotnost doma za Uskrs možete prenijeti u bajno Međimurje za svega 278 kn po noćenju, a dvoje djece do 12 godina smještaj imaju gratis. ako rezervirate do 25. ožujka ostvarujete 10 posto popusta pa će četvreočlanu obitelj noćenje doći 125 kuna po osobi. Regina apartmani opremljeni su dnevnim prostorom, kuhinjom i spavaćom sobom te kao takvi idealni su za obiteljski odmor, cijelo društvo ili odlazak na praznike s kućnim ljubimcem.

Iskušajte kuhinju po bakinoj recepturi

Oživite okusne pupoljke svečanim uskršnjim doručkom uz tradicionalna međimurska jela. Paket na bazi polupansiona uključuje doručak i večeru.

Upravo to ostavlja mnoštvo prostora za uživanje u slasnim jelima od lokalnih i zdravih namirnica uz koje nećete ostati praznog želudca.

Uskočite u tenisice 

Obujte tenisice za trčanje i otkrijte Trim stazu koja se nalazi uz hotel. Ako trčanje nije u vašem điru, upoznajte krajolik iznajmljenim biciklom i zaputite se do jedne od atrakcija u okolici Resorta.

Na kraju predahnite i raširite prostirku usred zelenila te pronađite unutarnji mir uz jutarnju jogu i hvatanje negativnih iona

Sprijateljite se s jelenima

Stotinjak jelena i muflona svake subote čeka na vaše društvo. Upoznajte ovu šarmantnu ekipu koja će vam jesti iz ruke. Uz ovo nesvakidašnje iskustvo, vaš će odmor zasigurno ostati zapamćen.

 

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju