Neke dugoročne prognoze pokazale su da bi nas Uskrs mogao obradovati s prekrasnim vremenom i višim temperaturama. Iako im nije previše za vjerovati, ipak se radi o dugoročnim prognozama, mi ćemo živjeti u nadi da je to točno. Sve samo da Uskrs provedemo negdje na toplome i obasjani zrakama sunca.

A nema boljeg mjesta za uskršnja uživanja od Brača. Flora i fauna otoka oduševit će vas u svakom godišnjem dobu. Ali u vrijeme Uskrsa, kada su pupoljci tek propupali, Brač je mjesto na kojem se želite probuditi. Ovo je otok koji će vas oduševiti i pružiti vam nezaboravne trenutke.



Najviši otok, najljepša plaža, predivna priroda samo su neki od superlativa kojima ga možemo nahvaliti. A Brač je upravo to, otok vrijedan hvaljenja i divljenja. Kruna turističke ponude plaža je Zlatni rat, jedina u Hrvatskoj koja tijekom godine mijenja svoj izgled.

Ova je plaža obišla sve dijelove svijeta na razglednicama koje je odašiljao hvarski poštanski ured. Kupanje na najljepšoj plaži Jadrana svakako je vrhunac svakog odmora na Braču. No, kupanje na Zlatnom ratu možete ostaviti za neku drugu priliku, čisto pričekajte da temperature malo porastu.

Ovog Uskrsa kupat ćete se u toplim vanjskim i unutarnjim bazenima Waterman Supetrus Resorta. Ovo je ona vrsta resorta koja svojim posjetiteljima nastoji pružiti vrhunsko iskustvo, pa će vam smještaj dati doživljaj topline i šarma koji ćete još dugo pamtiti.

Resort je smješten u Supetru, pravom otočkom gradiću koji je ujedno najveće naselje na otoku. Grad bogate povijesti i kulture oduševit će vas svojom pristupačnošću i ljubaznošću njegovih stanovnika. Ovdje je sve sa stilom.

Tako je i Waterman Supetrus Resort odlučio Uskrs proslaviti u stilu. Sve je podređeno zabavi i dobrom osjećaju. Tako će biti organiziran lov na Uskršnja jaja, a u potrazi će vam se pridružiti poznata lica Supermana i Uskršnjeg zeca. Zabava za sve mališane, ali i one koji se tako osjećaju.

Uskršnji program počet će prigodnim doručkom. Neizostavna jaja i šunka pridružit će se brojnim otočkim specijalitetima. Nakon doručka slijedi potraga za skrivenim blagom, brojne igre i radionice za djecu. I dok će djeca uživati u nezaboravnoj potrazi za jajima, odrasli će svoj mir pronaći u mnogobrojnim aktivnostima koje ih čekaju u wellness centru. Dopustite da vas razmaze spretne ruke iskusnih masera. Dopustite da vam djelatnici Waterman Supetrus Resorta pokažu što je užitak na N-tu.

Ovog Uskrsa dozvolite si razmaziti svoja osjetila i pružite si nezaboravan obiteljski odmor na otoku koji će vas oduševiti.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju