Otkad surađujemo sa simpatičnom i uvijek nasmijanom Petrom Fruk, svakih nekoliko tjedana 'otputujemo' u daleke zemlje, odnosno Petra nam ih donese pred vrata kroz svoje tekstove, nevjerojatne fotografije i zanimljive video snimke...

Avanture ove Zagrepčanke, koja je ostavila stalan posao kako bi slijedila svoje snove, na svu sreću nisu rezervirane samo za njezine obiteljske albume i prepričavanje najbližim prijateljima, već su preko bloga - Restless girl i Punkufera dostupne svima i svi imaju mogućnost da s Petrom podijele pustolovine i na trenutak se napune pozitivnom energijom. A kad upoznate Petru, već nakon minute moći ćete je opisati sa samo dvije riječi - 'pozitivna energija'!

> U par mjeseci Papua, Madagaskar, Šri Lanka... Petra savjetuje kako jeftino putovati

Sva sreća da tu energiju ne može prikriti u svojim tekstovima pa nakon što u dahu pročitamo svaki njen putopis s nestrpljenjem očekujemo novi... a novi ćete uskoro moći pročitati na našem portalu jer je Petra nakon prekrasnog Madagaskara, odlučila skočiti na još jedan otok - Šri Lanku.

Kao što volimo s vama dijeliti Petrine putopise, htjeli bi da je još bolje upoznate, pa vam donosimo prilog kojeg su kolege iz IN Magazina napravile o Petrinim putovanjima. Upoznajte Petru, jer se nadamo da će vam između vaših putovanja i avantura, ona i dalje biti jedna od dražih poveznica s najudaljenijim dijelovima svijeta. 



IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju