1. Pariz, Francuska
Pariz je nadaleko poznata destinacija među zaljubljenima, a samim time i savršena opcija za medeni mjesec. Pregršt muzeja, odlična hrana, zaista bogata povijest grada i odličan izbor hotela - zadovoljit će i one najzahtjevnije.

2. Prag, Češka
Osim što je poznati po dobrom pivu, Prag je jedna od novootkrivenih turističkih destinacija u kojima sve više i više novovjenčanih provodi svoje prve bračne dane. Samo se zaputite u uske uličice ove metropole i brzo ćete otkriti neki romantičan restoran u kojemu možete provesti zaista nezaboravnu večer.

3. New York, SAD
Svima je već dosta New Yorka, no činjenica je da je to još uvijek jedan velegrad koji neće tako brzo sići s ove ljestvice. Posjetite, na primjer, novu turističku atrakciju pod nazivom „Top of the Rock“ ili uhvatite ulaznice za „The Book od Mormon“ Broadwaysku predstavu. Ako vam je pak više do zabave, New York je poznat po dobrim klubovima i odličnoj zabavi koja traje doslovno od 0 do 24!

4. Las Vegas, SAD
Iako nam nije jasno zašto biste svoju bolju polovicu odveli u grad kockarnica, mnogi čine upravo to. No nije im za zamjeriti, Las Vegas nudi zaista odlične hotele u kojima se možete zavaliti u krevet i po cijele dane uživati zamotani ispod pokrivača. Ako vam to ne krene kako ste planirali, uvijek se možete spustiti par katova niže, jer garantiramo da i u vašem hotelu ima barem jedan automat za kockanje!



5. San Juan, Portoriko
Iako smo o njemu nedavno pisali, San Juan jedna je od onih destinacija koja i nije toliko skupa za posjetiti (ako ste već „preko bare“). Predlažemo vam da provjerite novi hotel Acacia Seaside Inn, iz kojega se pruža zaista puno mogućnosti za razgledavanje cijelog otoka. Samo skoknite do turističke agencije u prizemlju i rezervirajte izlet svojih snova.

6. Hanoi, Vijetnam
Ovu ćete metropolu najbolje upoznati ako se na razgled grada zaputite pješice. Na svakom koraku ćete vidjeti kako i nije prošlo toliko puno od vijetnamskog rata, no ne dajte se smesti. Hanoi je zaista predivan grad u kojemu osim bogate azijske kuhinje možete upoznati predivne turističke atrakcije u blizini, i još ljepše nacionalne parkove. Za one željnije malo manje aktivnog odmora, tu su i brojni resorti smješteni uz neke od najljepših plaža svijeta.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju