Pobjeći od svakodnevnih obaveza
te dati svojem tijelu da se opusti, luksuz je koji si rijetko kada priuštimo. Svakodnevni stres i obaveze ostavljaju na nama trag, a tako malo je potrebno da taj trag izbrišemo. Sve što nam treba je bijeg u opuštajuće oaze i prepuštanje vještim rukama masere.

Istarske Toplice

Jedne od najstarijih toplica u Hrvatskoj zovu vas da dođete kod njih i uživate u opuštajućim wellnes tretmanima, živopisnoj istarskoj prirodi i fenomenalnog gastronomiji. Ljekovite vode poznate su po visokoj sumpornoj optimalno radioaktivnoj i toploj vodi punoj minerala. Prirodna ljekovitost voda izdvaja Istarske toplice od ostalih europskih termalnih izvora i svrstava ih među tri najkvalitetnije vode u Europi. Vikend odmor u Istarskim toplicama uključuje neograničeno korištenje unutarnjeg bazena Wellnes centra, 30 minuta dnevno korištenje unutrašnjeg termalnog bazena, neograničeno korištenje svijeta sauna i jutarnju gimnastiku pod stručnim vodstvom fizioterapeuta. Opustite se u idiličnom istarskom ambijentu, upijte blagodati prirode i uživajte u ljekovitoj vodi Istarskih Toplica.

Opatija


Opatija bajna idealna je destinacija za opuštanje, istraživanje i meditaciju. Svojim smještajem stoljećima već privlači posjetitelje iz svih dijelova svijeta i slovi za jedno od naših najljepših mjesta. A kako se opustiti u Opatiji? Dovoljno je otići do hotela Grand Hotel Adriatic iz kojeg se pruža prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev. Smješten odmah iznad poznate šetnice Lungomare idealna je polazna točka za duge šetnje i istraživanje obale. U sklopu hotela nalazi se Tantra Spa & Beauty centar, jedan od najljepših wellnes centara u Opatiji. Ovdje ćete na preko 600 kvadrata uživati u bazenu s toplom morskom vodom, turskoj kupelji, finskoj sauni, whirpolima, a sve to s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev s neopisivo lijepim zalaskom sunca. Nakon vodenog opuštanja preporučamo vam jednu od mnogobrojnih masaža i završno opuštanje u sauni.

Pula

Stara ljepotica iz Rimskog carstva, ujedno i mjesto s najvećim rimskim amfiteatrom van Rima, zove vas na istraživanje bogate povijesti, slasne gastronomije i duge šetnje uz obalu. U Puli se smjestio resort sa stoljetnom tradicijom: Ribarska koliba, u kojem je sačuvan šarm Mediterana u pravom smislu riječi. Resort se smjestio na samoj obali mora u prekrasnoj uvali Verudela. Vanjski bazen nudi vam mogućnost kupanja i u toplim jesenskim danima, kada more nije pogodno za kupanje, a saune će vas ugrijati za prohladne noći i očistiti vaše tijelo od nepotrebnih toksina. Pri dolasku u resort u sobi će vas dočekati boca vrhunskog istarskog vina, ulaznica za amfiteatar i kupon sa 20% popusta na usluge centra ljepote i zdravlja Prane.



Krk

Zamislite da vam dan počinje pogledom na more. Sad zamislite kako vam dan završava pogledom na more. Sada to spojite i odmah ćete se naći na otoku Krku. Jedan od naših najvećih otoka prava je oaza za opuštanje i uživanje. Nedaleko malenog ribarskog mjesta Malinska smjestio se Blue Wawes Resort, tik uz atraktivnu plažu. Pažljivim odabirom prirodnih boja, materijala i modernim dizajnom, resort je savršeno uklopljen u primorski krajolik. Odlučite li se na vikend u ovom resortu dobit ćete mogućnost korištenja Health & Relax zone u kojoj se nalazi unutarnji bazen, fitnes i jacuzzi. U njihovom wellnes centru možete birati između mnoštvo masaža nakon kojih ćete opušteni uživati u svježem voću i čaju. Zdravi mediteranski zrak i pitoma priroda idealni su za dugačke šetnje obalom i uživanje u zalasku sunca.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju