Monty's Dog Beach and Bar novina je u Crikvenici, ali i na području cijele države. Riječ je o jedinom hrvatskom kafiću za pse (i njihove vlasnike), koje je namijenjen ugodnosti i opuštanju ovih dlakavih četveronožnih ljubimaca.

'Ideja za otvaranje bara nam se nametnula, budući da imamo hotel za pse već nekoliko godina, a stalno smo u potrazi za dodatnim sadržajima kojima bismo mogli obogatiti svoju ponudu,' započinje priču suvlasnica bara Monty's Ruby Montanari-Knez, te dodaje: 'Obožavamo svoj posao pa svo slobodno vrijeme provodimo istražujući što sve tržiste nudi za četveronožne prijatelje.



Goste hotela za pse Monty's u Križišću koje vodi sa suprugom Igorom, poduzetnica je u nekoliko navrata odvela na postojeću plažu za četveronožne ljubimce u uvali Podvorski, koja je izvrsno organizirana zahvaljujući iznimnom trudu grada Crikvenice.

'Još prije godinu dana nastao je dizajn za posebnu pseću kućicu koja bi tematskim sadržajem ugošćavala posebnu klijentelu, pse i njihove vlasnike. Kad smo to htjeli googlati, nismo naišli ni na što slično, tek na dog friendly kafiće i restorane. Usudimo se zato tvrditi da je naš bar jedinstven u Europi, ako ne i šire,' dodaje vlasnica.

U baru se služe sladoledi i napitci, koji su posebno dizajnirani za pse. Novina u ponudi su čajevi za pse, koji su bogati ljekovitim sastojcima za preslatka dlakava stvorenja.

'Najtraženija je pseća piva Snuffle koja se proizvodi u Belgiji. Puno vlasnika ju je počelo doživljavati kao suvenir kojeg odnose sa sobom kao uspomenu s ljetovanja na psećoj plaži. Boce se kupuju i za pseće rođendane, kao i za odlazak u goste prijateljima koji imaju pse.' ističe Ruby MontanarI-Knez.

Pivo Snuffle ima nula posto alkohola. Riječ je napitku sastavljenom od piletine, povrća i vitamina B koje pse krijepi, a najbolje ga je konzumirati među 'dlakavim' prijateljima.

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju