Fairmont Hotels iz San Francisca
nudi zaljubljenicima u nogomet dubljeg džepa zapanjujuću ponudu – luksuzni paket po imenu Million Dollar Fantasy Big Game 50.

On uključuje 5 noćenja u njihovom luksuznom hotelu, 22 karte za Super Bowl, druženje i fotografiranje s najvećim sportskim zvijezdama kao i luksuzni prijevoz na finale američkog nogometnog prvenstva.

Kupac ovog aranžmana uživat će u apartmanu od oko 550 četvornih metara s tri spavaće sobe, sobom za biljar, knjižnicom na dva kata, ogromnom dnevnom sobom i panoramskim pogledom na zaljev San Francisca u kojem su nekoć uživali princ Charles i bivši američki predsjednik John F. Kennedy.



Za ovo iskustvo treba izdvojiti 1 milijun američkih dolara, odnosno oko 7 milijuna kuna. Hotel je pak obećao da će 150.000 američkih dolara od ukupne cijene donirati u dobrotvorne svrhe.

Kupcu ovog aranžmana u svakom će trenutku na raspolaganju biti privatni kuhar, osobni konobar hotela, te hladnjak pun omiljene hrane i grickalica. Dobit će izvezeni ogrtač sa svojim imenom, ali i darove Američke nogometne federacije.

 

Lobby love at Fairmont San Francisco

Posted by Fairmont San Francisco on 26. siječnja 2016


Finale američkog nogometnog prvenstva između Carolina Panthersa i Denver Broncosa održat će se 7. veljače 2015. na stadionu Levi's u Santa Clari nedaleko od San Francisca, pa ne čudi što su cijene smještaja u ovom kalifornijskom gradu udvostručene.

Interes za finale je toliko velik, da najjeftinije noćenje u gradu stoji oko 350 kuna. No ova cifra neće kupiti ni krevet u hostelu, već dopuštenje za podizanje šatora u privatnom dvorištu. Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte u kojem će luksuzu uživati kupac paketa Million Dollar Fantasy Big Game 50.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju