Nova TV ovog proljeća predstavlja još jedan zabavan format, koji donosi zagarantiranu zabavu u domove gledatelja, pilot "Moje prvo putovanje". Riječ je o reality seriji koja na zabavan način prati avanture dva para (ljubavni parovi, članovi obitelj, prijatelji) na njihovom prvom putovanju.

Dva para, koja nemaju iskustva s putovanjima, sada će dobiti jedinstvenu priliku i po prvi puta doživjeti nešto o čemu su do sada samo maštali. No, na putovanju neće biti sami, jer će ih kroz avanturu voditi Mario Petreković, od kojega će putnici dobivati video poruke sa zadacima koji će im obogatiti pustolovinu, a kamere će ih slijediti u stopu.



Destinacija će putnicima biti nepoznata, što će još dodatno začiniti putovanje. Ne znajući kamo idu, posjetit će europsku, regionalnu ili lokalnu destinaciju kako bi doživjeli nešto potpuno novo u svojim životima. Gledatelji će tako pratiti odnose protagonista kroz putovanje, a svjedočit ćemo i različitim reakcijama na novu okolinu i iskustva. Svako putovanje svojevrsna je avantura, a ako se u obzir uzme da i najbezopasnija situacija može poći u nepredviđenom smjeru, događaju se nevjerojatne stvari koje se pamte zauvijek.

"Moje prvo putovanje" za Novu TV producira FremantleMedia Hrvatska, a serija je emitirana u Finskoj, Španjolskoj i Poljskoj gdje je ostvarila odlične rezultate gledanosti. Emitiranje se također očekuje i u Češkoj, Švedskoj, Nizozemskoj, Belgiji te Slovačkoj.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju