Svjetski turisti upoznati su s ljepotama Dubrovnika, Splita, kao i glavnog grada. No Hrvatska skriva i brojna druga čuda o kojima putnici iz inozemstva znaju vrlo malo. Upravo zato, blogerica Roslyn Kent otkrila je čitateljima popularne internetske stranice Huffington Post neotkrivene čari Lijepe naše.

'Kada planiraš put u Hrvatsku, otok Vis vjerojatno se neće naći na popisu mjesta koja treba posjetiti, osim ako ti netko ne kaže za njega,' započinje svoju priču o Hrvatskoj Roslyn Kent. Blogerica tvrdi da treba posjetiti ovaj biser Jadranske obale, uživati u ljepotama Stinive, ali i uvale Stoničica, koja se ponosi jednom od rijetkih pješčanih plaža u Hrvatskoj.

Mlada Roslyn čitateljima preporučuje i posjet Omišu, koji se nameće kao adrenalinska destinacija budući da kanjon rijeke Cetine nudi sve od uživanja u raftingu do penjanja uz pomoć zip linea. Evo kako izgleda zapanjujuća avantura s pogledom na kanjon Cetine.



Huffington Post u tekstu sugerira i posjet Puli
. Zbog blizine ovoga grada Italiji, u njemu se može naći odlična talijanska hrana, a pogotovo pizza. Ljubitelji prirodnih ljepota mogu posjetiti i rt Kamenjak, a oni najhrabriji isprobati skakanje sa stijena visokih i do devet metara u kristalno plavo Jadransko more.

Više lijepih riječi o Hrvatskoj pronađite u članku Huffington Posta.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju