Jeste li ikada razmišljali o tome kako bi bilo super kada bi postojali jeftini letovi prema obali? Kako bi bilo super kada bismo za manje od dva sata mogli doći do Dubrovnika? Ili iz Osijeka do Pule? Zvuči nezamislivo? Možda. Ali, ipak mi živimo u državi u kojoj se nezamislivo ostvaruje.

Na Hrvatskom nebu postoji jedna aviokompanija koja je upravo u ovom trenutku odlučila ponuditi izrazito jeftine karte leta iz Zagreba, Osijeka, Pule, Rijeke, Splita i Dubrovnika. Trade Air časti sve svoje stalne korisnike i one koji će to tek postati jednosmjernim kartama po cijeni već od 159 kuna za jednu osobu. Trebate nešto na brzinu skoknuti iz Zagreba do Osijeka? Zašto to ne biste učinili bezbrižno i brzo, leteći modernim i udobnim avionima koji će vas u jako kratkom roku dovesti do željene destinacije? Da znam, sigurno se sada pitate zašto biste na tako kratkoj relaciji letjeli avionom? Ali, što fali tome da opušteno uživate u pogledu na slavonske ravnice iz super modernih aviona? Da se mene pita, ja bih tako svaki dan.



A od Osijeka do Pule? Možda ne bi bila loša ideja jedne nedjelje probuditi se i odlučiti da danas pijete kavu kod pulske Arene. Mislite da je to neizvedivo bez višesatnog "drndanja" po našim autocestama? E pa je. Od Osijeka do Pule za manje od dva sata provedena u zraku. Još se ne stignete probuditi do kraja, a već će vas na pulskom aerodromu tražiti taksi koji će vas voziti do centra grada.

Kako vam se čini ideja o ranoproljetnoj šetnji Stradunom? Obići sva mjesta na kojima se snimao "Game of Thrones"? Ili jednostavno saznati kakva je to kava od 40-ak kuna? Sve to možete u jednom danu, ako se uputite na let iz Rijeke prema Dubrovniku. Nema dugotrajne vožnje autocestom, umora za volanom i nesmotrenih vozača. Samo opuštajući zvuk avionskih motora i zadovoljstvo kada sletite na pistu.

Sve to, a i puno više nudi vam Trade Air u akciji koju je pripremio za sve one koji žele ostaviti svoj trag na hrvatskome nebu. Požurite, mjesta su ograničena, a nadamo se da će ponuda postati svakodnevica.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju