Ova kuharica nastala je kao rezultat suradnje između The Chef's Cut, nizozemske tvrtke koja organizaira kulinarske radionice na različitim svjetskim destinacijama i Kuhaone, zagrebačke radionice kuhanja hrvatskih i svjetskih specijaliteta.

Slična poslovna misija, koja spaja putovanja i hranu, kao i osobno iskustvo priprema i degustacije hrane dovela je do zajedničke kuharice Pearls of Croatian Cuisine u kojoj je Kuhaona isprobala, pripremila i fotografirala jela hrvatske kuhinje, a The Chef's Cut napravio dizajn i tiskao knjigu. Kuharica 'The Pearls of Croatian Cuisine' je na engleskom jeziku, mekanog uveza, 41 stranica, u boji i prodaje se za 12.99 dolara.

Sadržaj kuharice je podijeljen na 4 kategorije - juhe, mala jela, glavna jela i deserte, a putem 18 recepata napravljen je prikaz raznolikosti u namirnicama i pripremi jela različitih hrvatskih regija.

Uz Kuhaona kuharicu priprema štrukli, eingemachtesa, čobanca, šnenokli, savijača od dizanog tijesta do mariniranih srdela, janjetine s bižima, soparnika, kroštula i cukarinčića bit će jednostavna i laka, a krajnji rezultat bit će okusni doživljaj kontinentalne i priobalne hrvatske kuhinje.




 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju