U Parizu je na krajem prošle godine objavljena rang lista 1000 najboljih restorana svijeta prema odabiru projekta LA LISTE. Riječ je o prestižnoj listi dobivenoj metodom kompilacije rezultata iz više od 200 nacionalnih vodiča i publikacija kao što su Gault Milleau, Michelin, Dining out, TimeOut Food & Drink Awards i drugih iz ukupno 48 zemalja te online izvora poput TripAdvisora, Yelpa i sličnih. Svoje mjesto među 1000 najboljih u svijetu našla su 3 restorana iz Hrvatske – Monte iz Rovinja, Damir & Ornella iz Novigrada te Meneghetti, koji je zauzeo 969. mjesto.

Kongres Magazine je na ovogodišnjem ljubljanskom sajmu Conventa dodjeljivao nagrade MEETING STAR AWARDS za izvanredan doprinos u marketinškoj komunikaciji destinacija, kongresa, evenata i hotelske industrije iz zemalja Jugoistočne Europe. U izbor je ušlo preko 100 regionalnih hotela, a Meneghetti je proglašen najboljim hotelom u kategoriji Top 10 Boutique Meeting Hotels.



Časopis GEO SAISON već 10 godina organizira godišnji izbor za '100 najboljih hotela u Europi'. Pa iako je teško naći se u tom elitnom krugu, Meneghetti je uvršten u 'Top 10 EUROPSKIH FOOD HOTELA 2016.' Žiriju se svidjela kombinacija tradicionalnih istarskih okusa, koja se ovdje serviraju na inovativne načine, proizvodnja vlastitih vrhunskih vina i maslinovih ulja, ali i idiličan pložaj imanja Meneghetti u prirodi, među lozama, lavandom, čempresima.

Tim Meneghetti trenutno radi na proširenju smještajnih kapaciteta i sadržaja, pa će u ovogodišnju ljetnu sezonu ući s ukupno 26 soba i apartmana te restoranom s po 70 sjedećih mjesta u unutarnjem i vanjskom dijelu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju