Nakon Artikuliranja na Strossmayerovom trgu, ekipa iz kreativnog studija 'Kokoš ili jaje' pretvorit će park Ribnjak u nogometnu oazu te se pobrinuti da prolaznici, namjernici i navijači mogu uživati u još jednoj Foodballerci - retro gourmet - nogometnom festivalu!

Foodballerka će otvoriti svoja vrata 9.6. u 20h u četvrtak velikim koncertom Nene Belana i trajat će do kraja prvenstva 10.7. Radno vrijeme je od 12 do 23 sata tijekom tjedna i od 10 do ponoći vikendom. Kroz 32 dana posjetitelji će moći pratiti sve nogometne utakmice preko velikog platna i uz vrhunsko ozvučenje, iz naslonjača, fotelja i dekica na travi, a sve ispod zvjezdanog neba.



Za vrijeme utakmica posjetitelji će moći birati između raznog ića i pića na 12 ugostiteljskih objekata, a prije i poslije utakmica održavat će se zanimljiv zabavni program. Neno Belan, Songkillersi, Le Chicks, samo su neka od imena koja će zabavljati posjetitelje. Organizatori su se pobrinuli da se za sve generacije nađe nešto zanimljivo i uzbudljivo. Kids corner s raznim igrama za najmlađe, nogometni teren za sve uzraste, gastro promocije i još mnoga iznenađenja.

Posjetite zagrebačku Foodballerku i provedite ljeto u Zagrebu na nov i uzbudljiv način!
Svakodnevni program možete pronaći i na službenoj Facebook stranici.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju