Advent na Zrinjevcu najavljuje atraktivan novogodišnji program za cijelu obitelj.

Doček Nove godine na Zrinjevcu započinje u 16 sati dječjom proslavom. Za mališane priređen je disco-tulum, tombola, animacijske igre i glitter tetovaže. Za one malo starije, od 22 sata na predivnom zrinjevačkom glazbenom paviljonu svirat će bend Gramofon.



U više od dvadeset bijelih gastronomskih kućica, pronaći ćete slasne zalogaje rađene prema jedinstvenim tradicionalnim recepturama, a moći ćete se ugrijati uz neizostavno kuhano vino, zimske koktele i punčeve.
Gastro kućice na Staru su godinu otvorene od 10 do 4 sata ujutro, a na Novu od 17 do 23 sata. Suvenirske kućice na Staru godinu radit će od 10 do 17, a na Novu od 17 do 23 sata.

U Ledenom parku u večernjim satima provod počinje uz bend Uptown Gang, a od 23 sata na pozornicu stupaju TBF, koji će Zagreb uvesti u 2017. Godinu.

U Ledenom parku možete rezervirati svoj stol i dočekati Novu godinu na Ledenom vidikovcu.

Bogata gastronomska ponuda Ledenog parka u ovoj će posebnoj noći okupiti zagrebačke ugostitelje s vrhunskim specijalitetima sa svih strana svijeta. Na Silvestrovo Ledeni park radi od 10 do 4 sata ujutro, a na Novu godinu otvoren je od 17:30 do 23 sata. Cijelu večer na blagajni možete kupiti i ulaznice za klizanje.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju