Dok dečki Pod Zidom i Igor Gudac preuređuju Pizza Cut Duck, pobrinuli su se da Zagrepčani ne ostanu gladni, pa tako iduću srijedu, 25. siječnja, pripremaju večeru u 7 sljedova, a pripremaju je čak 4 chefa.

> Igor Gudac: Kuhar koji je od sebe napravio brend zahvaljujući receptima sa svinjskom glavom

U suradnji s Pod Zidom Bistro & Wine Bar kuharskom ekipom, koju čine Goran Stanisavljević i Velimir Cindrić te chefom Pizza Cut Ducka Igorom Gudcem kuhat će poznati slovenski chef Janez Bratovž. Sedam sljedova pratit će sedam čaša Štekar vina.

Janez Bratovž vodi Restavraciju JB u središtu Ljubljane, a često je na listama najboljih restorana u Europi. Slovenski chef svoje je iskustvo skupljao u restoranima s 3 Michelinove zvjezdice poput Le Louis XV. u Monacu chefa Alaina Ducassea te radeći s braćom Cerea u restoranu Da Vittorio u Bergamu. Njegov je kulinarski identitet prepoznatljiv je po tehnički besprijekorno pripremljenim jelima, po vrlo sofisticiranim i čistim linijama okusa, uvijek naglašavajući izvornu kvalitetu i lokalitet namirnice. Njegova se kuhinja temelji na bogatstvu slovenske gastronomske tradicije, a prezentacija je skladna i moderna.



Jela će biti sljubljena s vinima obiteljske vinarije Hiša Štekar iz Goriških Brda, koje je prije mjesec dana američki vinski kritičar James Suckling (bivši urednik Wine Spectatora) ocijenio visokim ocjenama, od 90-95 bodova, što je veliko priznanje za obiteljsku vinariju.

Cijena večere je 480 kuna, a svoja mjesta možete rezervirati na mail info@podzidom.hr.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju