Prvi zagrebački Burger festival još je u tijeku, a do kraja manifestacije posjetitelj očekuje još puno događaja, i finih burgera, naravno.

Kroz festival je već prošlo više od 40 tisuća posjetitelja, koji su uživali u bogatoj ponudi 8 burger restorana i barova. Na meniju su juneći, pileći, veggie, vegan i riblji burgeri. Festival ima i humanitarnu notu, pa za svaki kupljeni burger u Submarin BBQ 10 kuna ide udruzi 'Crveni nosovi'.



Poseban program organiziran je i za djecu, pa je tako već održana radionica 'Burger by Kids', pod vodstvom Djeca.hr, a ove nedjelje održava se 'Veggie kids'.

Večeras u 20.30 kultni bend zagrebačke glazbene scene Songkillers izvest će svoje najveće hitove, a sutra od 17.30, pod pokroviteljstvom 'Volim ljuto' slijedi okršaj Ljutomana u jedenju ljutih papričica. Ukoliko ste spremni sudjelovati na natjecanju prijavite se na www.volimljuto.com i očekuju vas vrijedne nagrade i vječna slava. Istu večer na binu dolazi DJ Bizzo iz Bolesne braće koji će svojom čarolijom rasplesati sve posjetitelje najaktualnijim klupskim, dance, r'n'b i hip-hop hitovima, klasicima iz 90-ih...

Radno vrijeme festivala od ponedjeljka do četvrtka je od 14 do 23, petkom do 1 sat, a u subotu od podneva do 13 te u nedjelju do 23 sata.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju