Od 10. do 12. lipnja, na rapskoj Rajskoj plaži, po prvi će se puta održati BREWTAL Craft Beer Festival, koji će okupiti neke od najboljih craft pivovara iz Hrvatske i inozemstva. Uz kvalitetno pivo, glazbu te biranu domaću hranu svi posjetitelji uživat će na sunčanoj pješčanoj plaži uz izvanredan program Festivala.



Zanimljiva ponuda domaće hrane posebnih recepata sljubit će se s pivama originalne recepture predstavljenih na BREWTAL Craft Beer Festivalu. U sklopu Festivala, za odličnu atmosferu zaduženi će biti različiti DJ-evi, a organizatori najavljuju i dva velika koncerta - benda Stampedo te Marijana Bana i Diktatora. Posljednji festivalski dan proteći će u sportskom raspoloženju – naime, priprema se BREWTALno navijanje i gledanje nogometne utakmice Turske i Hrvatske.

Usto, s neizostavnom količinom pozitivne energije, poznata hrvatska pjevačica Ivanka Mazurkijević bit će domaćica BREWTAL Craft Beer Festivala na Rabu.



'Uz potporu turističkih zajednica grada Raba i općine Lopar, pokrećemo jedan BREWTALni festival koji će obogatiti rapsku predsezonsku ponudu inovativnim turističkim projektom zanimljivim turistima, ali i našim domaćih hrvatskim gostima' – ističu iz Katapult promocije, a iz Turističkih zajednica otoka Raba dodaju: 'Radujemo se novom i atraktivnom festivalu, koji će zasigurno još više afirmirati našu ljetnu turističku ponudu, koja iz godine u godinu raste i privlači sve veći broj domaćih i stranih gostiju.

Mjesto Lopar bajkovito je turističko odredište, prepuno prirodnih pješčanih plaža, a najveća i najljepša je upravo Rajska plaža, duga 1.5 km. Godine 2003. ovjenčana je Plavom zastavom, međunarodnim simbolom kvalitete i čistoće, te sigurnosti kupača.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju