Zamislite da si na mobitelu instalirate aplikaciju i imate kompletnu ponudu turističkih sadržaja, restorana, manifestacija, kulturnih i sportskih događanja po čitavoj Hrvatskoj… Nedavno je lansirana aplikacija Vision One, kojoj je cilj upravo to: objediniti ponudu, različite sadržaje i sve umrežiti, kako bi korisnicima bili cijelo vrijeme na usluzi.



Kako funkcionira?

Zapravo se radi o aplikacijama "unutar" aplikacije. Većina turista i putnika kada negdje putuje skine si aplikaciju kojom pretražuje sadržaj i ponudu grada, a kada ga napusti, briše ju. Ova aplikacija omogućuje da se gradovi, restorani, kafići, kazališta, sve što možete zamisliti, povežu, pa samo iz jedne aplikacije prelazite u drugu, a krovna, jedina koju instalirate na svom mobitelu, je Vision One.

U izborniku su vijesti, manifestacije, smještaj, gastro ponuda, turistička ponuda, znamenitosti, suvenirnica, brošure, galerija, kontakt, društvene mreže i poveznice, a zahvaljujući potonjoj opciji možete ući iz jedne aplikacije u drugu.

Možete izabrati i hoćete li pročitati članak o kafiću, restoranu, manifestaciji, mjestu općenito ili odmah upaliti navigaciju do tamo.



Ponuda Vision One trenutno obuhvaća 8 županija kontinentalne Hrvatske i sadržaja unutar njih, a razvija se i dalje. U planu je i mogućnost ocjenjivanja sadržaja, primjerice osoblja i jela u restoranima ili kafićima, mogućnost kupovine unutar aplikacije, a bit će i multijezična. U kalendaru će biti sve manifestacije, a korisnici koji žele, o njima će moći dobivati i notifikacije.

Aplikacija je dostupna za android i iphone, a skinuti ju možete ovdje

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju